Keurmerk Transport & Logistiek voor Legro
Henk Swinkels van Legro Transport uit Helmond, heeft onlang het Keurmerk Transport & Logistiek ontvangen uit handen van Luc Verschuren van Transport en Logistiek Nederland. De Legro Groep wil waarde toevoegen aan de hele keten in termen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Het behalen van het keurmerk laat duidelijk deze ambitie zien. Belangrijke schakel


Het eigen transportbedrijf vormt een belangrijke schakel binnen de Legro Groep; Legro Transport verzorgt het logistieke proces voor de gehele Legro Groep. Binnen deze groep vallen Legro Potgrond (substraten), Topterra Holland (champignon dekaarde) en Kalloveen (importeur van veen met eigen veenderijen in de Baltische Staten). Iedere tak van Legro heeft zich de afgelopen decennia sterk ontwikkeld in zijn specialismen, zodat Legro klanten telkens optimaal kan bedienen met betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten.

Keurmerk Transport & Logistiek voor Rosendaal Transport uit Beek
Stefan en Bart Roosendaal van Rosendaal Transport, gevestigd in het Achterhoekse Beek hebben na een
intensief traject het Keurmerk Transport & Logistiek behaald. Rosendaal Transport heeft een focus op stukgoederenvervoer over de weg in de Benelux, Engeland en Duitsland. In de regio staat het bedrijf bekend om haar betrouwbaarheid en flexibiliteit. Een klant krijgt eigenlijk nooit een nee te horen. Eén van de groeimarkten voor Rosendaal is het vervoer van winkelinterieurs. Dat betekent korte doorlooptijden. Bovendien moeten de interieurs in perfecte staat in de winkel staan, terwijl ze vaak een kwetsbare finish en breekbare onderdelen hebben. Dit vereist een hoge mate van vakmanschap van het transportbedrijf. De kracht van het keurmerk is voor Bart Rosendaal dat het traject het bedrijf meer inzicht heeft gegeven in de eigen organisatie, zeker op het gebied van wet- en regelgeving. Bart Rosendaal hoopt dat het Keurmerk Transport & Logistiek in de toekomsst een zelfde status in de markt krijgt als de ISO-certificering.


Keurmerk Transport & Logistiek voor M. den Hollander uit Apeldoorn
Directeur/eigenaar Maaik den Hollander en kwaliteitsmanager John Schuppers van transportbedrijf M. den Hollander B.V. het het Keurmerk Transport & Logistiek ontvangen uit handen van Albert Kort van TLN.
De belangrijkste motivatie voor Maaik den Hollander om het keurmerk te behalen was dat hij het bedrijfspoces van zijn transportbedrijf duidelijk in kaart wilde brengen, en wel zodanig dat het transportbedrijf met inmiddels 22 medewerkers minder afhankelijk is van Maaik persoonlijk. "Vanzelfsprekend ben je als directeur/eigenaar het hart van je onderneming, maar dit hart moet ook blijven kloppen wanneer ik hiertoe, om wat voor reden dan ook, eens niet in staat ben".
Maaik den Hollander ziet het keurmerk als een stap in de verdere professionalisering van zijn bedrijf. De volgende stap is de implementatie van een nieuw Transport Management Systeem, waarmee ook de papierstroom gedigitaliseerd wordt.

 
 
 
 
 
 
 

Marcel Segers B.V. uit Hazeldonk behaalt het Keurmerk

Martijn Kools, directeur van Marcel Segers B.V., heeft het Keurmerk Transport & Logistiek ontvangen uit handen van Hans Anneveld van Transport en Logistiek Nederland. Marcel Segers B.V. is gestart met het keurmerktraject omdat het bedrijf stappen wilde maken in het MVO beleid en activiteiten, op het gebied van brandstofreductie en dus vermindering van de CO2 uitstoot en optimalisatie van de inzet van mensen en middelen, veiligheid en duurzaamheid. Dat het bedrijf dit succesvol heeft opgepakt blijkt uit het feit dat het behalen van het Keurmerk al nieuwe deuren heeft geopend bij potentiële klanten. 
Over Marcel Segers B.V.
Het bijna 40 jaar oude familiebedrijf Marcel Segers B.V. specialiseert zich in zendingen naar Spanje, Portugal en Zuid-Frankrijk. Het bedrijf beschikt over een 70-tal getrokken eenheden bestaande uit kastenwagens, tautliners, megatrailers en koelopleggers. Daarnaast onderscheidt Marcel Segers B.V. zich met double stock megatrailers met een variabele laadvloer. Al deze voertuigen worden aangestuurd en gevold vanuit Hazeldonk en de eigen vestiging in Barcelona. Het gaat hierbij om retail leveringen, spoedzendingen, geconditioneerd vervoer, ADR goederen en vooral high value zendingen.
Tot het uiteenlopende klantenbestand behoren onder andere bekende namen uit de consumer electronics, geur- en smaakstoffenproducenten en chemiebedrijven. In directe samenwerking met een aantal Spaanse collega-bedrijven heeft Marcel Segers B.V. gemiddeld 100 groupage vertrekken per week naar Spanje. Daarnaast beschikt het bedrijf over op- en overslag faciliteiten.
 

Keurmerk voor Jan Gerrit Monsma uit Tzummarum

Jan Gerrit Monsma heeft het keurmerk Transport & Logistiek behaald voor zijn transportbedrijf.

 

 

 

Transportbedrijf Jan Gerrit Monsma is gespecialiseerd in het vervoeren van droge bulkgoederen, zoals kunststoffen in poeder- of korrelvorm, in silo-oplegger of bulkcontainers. Jan Gerrit is gestart met het keurmerktraject om zijn bedrijf verder te ontwikkelen. Hij denkt hierbij aan het creëren van onderscheid in de markt, professionalisering richting klanten, maar ook een beter inzicht in en het sturen van bedrijfsprocessen.

 

 

 

Het meedenken met de klant, het oplossen van problemen van de klant en het correct uitvoeren van de opdrachten van de klant staan altijd voorop bij dit transportbedrijf. Het respecteren van regelgeving en voorschriften is daarbij een must.

 

 

Keurmerk Transport & Logistiek  voor Veenstra|Fritom uit Heeg

Marten Schotanus, manager bedrijfsvoering van Veenstra|Fritom, heeft het Keurmerk Transport & Logistiek ontvangen uit handen van Sjors Jepkema van TLN. Het behalen van het Keurmerk is voor Veenstra|Fritom een bevestiging dat de bedrijfsvoering uitstekend op orde is en dat de organisatie procesmatig in control is. Bovendien is het ook een goede basis voor andere relevante codes en certificaten. Naast de vestiging in Heeg is ook voor de warehousevestiging in Deventer het keurmerk behaald. Marten Schotanus: “Op basis van de structuur en methodiek van het Keurmerk hebben wij ook ons ISO 9001 certificaat weten te verdienen en zijn ook douaneprocedures en de Hygiënecodes geborgd. Daarnaast geldt het Keurmerk voor ons als een goede basis voor het (geplande) ISO 22000-certificaat.”

    

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer bedrijfsvoering, interne processen, communicatie, duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport & Logistiek maken structureel werk van thema's als emissiereductie, veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago. 

 

 

Ad Leijten Transport B.V. behaalt het Keurmerk Transport & Logistiek

Ad en Riet Leijten van Ad Leijten Transport B.V., gevestigd op industrieterrein Hazeldonk te Breda, hebben het Keurmerk Transport & Logistiek van TLN ontvangen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het transport van zeecontainers vanuit de havens van Rotterdam en Antwerpen naar afnemers in de regio Breda. 2015 is een mooi jaar voor Ad Leijten Transport. Dit voorjaar vierde het bedrijf het 25-jarig bestaan. Ad Leijten vindt milieuvriendelijk werken erg belangrijk, daarom is dit jaar gestart met het vervangen van alle vrachtauto’s door nieuwe exemplaren met de nieuwste, milieuvriendelijke, euro6 motoren.

 

 

 

Het behalen van het Keurmerk Transport & Logistiek is voor Ad Leijten een bevestiging dat zijn transportbedrijf op de goede weg zit met de activiteiten rond maatschappelijk ondernemen en duurzaamheid, maar ook wat betreft het waarborgen van de bedrijfsprocessen.

 

 

 

 

Keurmerk Transport & Logistiek voor H. Scholtmeijer Transport uit Raalte

Weloverwogen ondernemerschap zorgt voor succes. 
 
In 2013 startte Harold Scholtmeijer zijn transportbedrijf op basis van een gedegen ondernemersplan. Harold is een mooi voorbeeld van een jonge ondernemer die bewijst dat er toekomst zit in transport.
Met het snel behalen van het keurmerk wil hij laten zien dat zijn bedrijf aantoonbaar goede kwaliteit levert.

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer bedrijfsvoering, interne processen, communicatie, duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport & Logistiek maken structureel werk van thema's als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago. 

 

 

Keurmerk Transport & Logistiek voor Huiskamp

Henk en Karin Speelman van Huiskamp's Aannemingsbedrijf van Transporten en Grondwerken B.V. uit Enschede hebben uit handen van Albert Kort van TLN het Keurmerk Transport & Logistiek ontvangen. 
Henk heeft samen met zijn echtgenote en een team van 15 enthousiaste medewerkers het bedrijf opgebouwd tot een veelzijdige onderneming die klanten een groot pakket van diensten levert, zoals aannemerij, transport, op- en overslag, containerverhuur en handel in zand en grind. Huiskamp is gevestigd in het Enschedese havengebied waar het bedrijf de beschikking heeft over opslag faciliteiten en recent een laad- en loskade in gebruik heeft genomen.
 
 
Dankzij het keurmerk heeft het bedrijf meer inzicht gekregen in het bedrijfsproces, maar ook de bevestiging dat veel zaken al goed geregeld zijn. Huiskamp verwacht dat het keurmerk een positief effect op het onderscheidend vermogen van het bedrijf heeft. Huiskamp is tevens ISO en VCA gecertificeerd.
 
 
 
 
 
 

Keurmerk voor Nijenhuis Transport

VOF Nijenhuis Transport in Lichtenvoorde heeft onlangs het Keurmerk Transport & Logistiek behaald. Wim Nijenhuis (directeur) is zeer verheugd. Volgens Nijenhuis biedt het Keurmerk absolute meerwaarde voor zijn bedrijf. "De bekendheid van het keurmerk is groter dan 10 jaar geleden. Je komt makkelijker binnen bij opdrachtgevers, omdat ze weten waarvoor je staat. Dat schept vertrouwen".
Het is overigens niet de eerste keer dat Nijenhuis het keurmerk heeft behaald. Echter, met het nieuwe keurmerk is Nijenhuis weer goed op weg geholpen, zegt hij. "Ik heb tijdens het proces diverse tips gekregen, waarmee ik in de nabije toekomst aan de slag kan".
Echte KTO'er
Nijenhuis runt het kleine transportbedrijf samen met zijn zoon Frank. Ze zijn gespecialiseerd in complete of deelladingen op Italië en bouwmaterialenvervoer in charter. Wat het bedrijf volgens Nijenhuis bijzonder maakt, is dat het door zijn kleinschaligheid snel kan inspringen op de wensen van de klanten. "Wij kennen onze klanten goed en zijn nauw betrokken. Bij problemen staan wij snel paraat. Dat is denk ik de grote meerwaarden van Kleine Transport Ondernemers (KTO'er) zijn: omdat we het hele proces kennen en daar middenin zitten en uitvoeren, zijn we van extra toegevoegde waarde voor onze klant". Als andere meerwaarde van zijn bedrijf noemt Nijenhuis de samenwerking met andere KTO'ers. "Dat doen wij voornamelijk voor het uitwisselen van vracht. Daarmee kunnen wij elkaar goed versterken".
 

Keurmerk voor Kuijpers Transport V.O.F.

Kuijpers Transport VOF in Veghel heeft onlangs het Keurmerk Transport & Logistiek behaald. Bas Kuijpers en Ad van Geffen (beide eigenaar) waren zeer verheugd met deze erkenning. Kwaliteitseisen kunnen via het keurmerk vanaf nu eenvoudig aangetoond worden. Ook zijn Kuijpers en Van Geffen hun personeel zeer erkentelijk. Kuipers: "Zij zijn immers degenen die binnen de organisatie de service aan de klanten uitvoeren en zodoende de toegevoegde waarde van het bedrijf bepalen".

Kuijpers Transport VOF heeft een lange historie van dienstverlening in de meest ruime zin van het woord. In 1938 werden er naast het uitbaten van een café ook transportactiviteiten verricht. Enige tijd werden de activiteiten onderbroken door de Tweede Wereldoorlog toen de bezetter de vrachtauto vorderde. Na de oorlog werden de werkzaamheden uitgebreid met handel in kunstmest en veevoeder die aanvankelijk nog met paard en wagen bezorgd werden. Vervoer voor derden bleef echter in beeld en in 1962 kwam er een vrachtauto waarmee voor diverse klanten gereden werd, waaronder De Gruyter. De zaak groeide verder door en in 1990 volgde de verhuizing naar het industrieterrein in Veghel, de huidige vestigingsplaats.

Brede dienstverlening
Vandaag de dag vindt er transport plaats van bouwmaterialen en levensmiddelen distributievervoer naar binnen- en buitenland. Vanaf de locatie in Veghel worden de wagens gestald en vindt er op- en overslag plaats in de loods. Ook is het bedrijf gespecialiseerd in het ter beschikking stellen van transportcapaciteit aan logistieke dienstverleners, die door bijvoorbeeld seizoensinvloeden of een plotseling toenemende vraag behoefte hebben aan extra mensen en materieel. Door de ruime spreiding in opdrachtgevers kan het wagenpark optimaal ingezet worden.
Trots op medewerkers
Als speerpunt van het Keurmerk geven Kuijpers en Van Geffen aan dat het nu, veel meer dan vroeger het geval was, heel belangrijk is dat procedures vastliggen. Kuijpers: ‘Denk bijvoorbeeld aan het structureel houden van functioneringsgesprekken, maar ook het nadenken over het beleid op langere termijn. En dat laatste met eventuele aanpassingen vastleggen.’ Daarnaast kunnen kwaliteitseisen via het Keurmerk relatief eenvoudig aangetoond worden. Zonder de medewerkers was het behalen van het Keurmerk echter niet gelukt, benadrukken de twee. Kuijpers: ‘Alle medewerkers hebben het traject prima opgepakt. De meeste mensen zijn al lang in dienst, ruim de helft al meer dan tien jaar. Een tiental zelfs meer dan 30 jaar en zijn door hun flexibiliteit van alle markten thuis.’ Niet voor niets luidt het motto van het bedrijf dan ook: accuraat, flexibel en duurzaam. 

 

Keurmerk Albers Transport

Albers Transport uit Doesburg heeft het Keurmerk Transport & Logistiek behaald. Na een intensief traject ontving Eddy Berentsen het keurmerk uit handen van Albert Kort van TLN. Transportbedrijf Albers heeft de laatste jaren niet stilgezeten. Het bedrijf heeft blijvend geïnvesteerd in mens, materieel en de relatie met de opdrachtgevers. Een van de projecten dat nu succesvol is afgerond, is het behalen van het Keurmerk Transport & Logistiek. 
Wagenpark
Albers Transport heeft zich gespecialiseerd in het transport van bouwmaterialen voor de weg- en waterbouw. Het bedrijf rijdt met meer dan 35 eenheden, aangevuld met de nodige charters, ieder voorzien van dezelfde uitrusting. Dit laatste maakt het mogelijk om, ongeacht welke eenheid ingezet wordt, op elk gewenst moment flexibel te kunnen opereren binnen het netwerk. Het wagenpark bestaat voor 60% uit wagens met EURO 5 normering, 40% heeft EURO 6. Dankzij het grote aantal eenheden met EURO 6 normering reikt het netwerk van Albers Transport tot diep in de stedelijke gebieden. 
Korte lijnen, heldere verantwoordelijkheid
Bij Albers Transport zijn 40 medewerkers in dienst. Dankzij geavanceerde boordcomputers kan Albers Transport exact en real-time zien waar de vrachtwagens zich bevinden en met welk aflevertijdstip rekening gehouden mag worden. Korte lijnen, daar draait het bij Albers Transport om. Binnen Albers Transport zijn uitsluitend 3 mensen verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en met de chauffeurs.

Keurmerk Transport & Logistiek voor Transportbedrijf Van den Boogaard Geldrop B.V.

Johan van Dijk, directeur van Transportbedrijf Van den Boogaard, heeft van TLN het Keurmerk Transport & Logistiek ontvangen. Transportbedrijf Van den Boogaard Geldrop B.V. houdt zich bezig met nationaal en internationaal transport en kleinschalige opslag. De meerwaarde van het keurmerk is met name dat nu de kwaliteitsaspecten, de gegarandeerde aflevertijden, de voortgangscontrole en het klachtenmanagement beter in kaart zijn gebracht. Bovendien is er nu ook meer duidelijkheid in het beleid voor het hele bedrijf.
Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer interne processen, communicatie, duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het keurmerk maken structureel werk van thema's als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuiteit en imago.
 

Keurmerk Transport & Logistiek voor Van den Noort Logistieke Service uit Rijssen

Gradus van den Noort van Van den Noort Logistieke Service uit Rijssen heeft het Keurmerk Transport & Logistiek voor ZZP-ers behaald. Van den Noort is gespecialiseerd in bulkvervoer.
 
Ondernemerschap verloochent zich niet. Gradus van den Noort had al sinds zijn 18e de wens om transportondernemer te worden. Na 20 jaar als chauffeur en 4 jaar als planner te hebben gewerkt besloot hij om in 2012, middenin de crisis, een eigen bedrijf te starten. Dat dit een goede stap was is inmiddels bewezen. Van den Noort is nog iedere dag blij met zijn keuze. Hij heeft een renderend bedrijf weten te realiseren en ziet de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet. Ook het behalen van het keurmerk is voor deze ondernemer een bevestiging dat hij op de goede weg zit met zijn ondernemerschap. In de toekomst wil Van den Noort actief blijven als eigen rijder, uitbreiding staat nu niet op het verlanglijstje. 
 
Een extra positief effect is de verbetering in de relatie met de opdrachtgevers. Verschillende opdrachtgevers hebben tijdens het traject interesse getoond. Zij zien ook de toegevoegde waarde van het keurmerk in voor een klein transportbedrijf.  
    

Keurmerk Vermeer Transport Numansdorp B.V.

Vermeer Transport Numansdorp B.V. heeft het Keurmerk Transport & Logistiek behaald met de specialisatie Sierteeltvervoer.
Het geconditioneerd vervoer van sierteeltproducten is zeer gespecialiseerd werk. De kwetsbare producten, zeer korte doorlooptijden van zendingen en het gebruik van veel verschillende rolcontainers met een complex emballage ruilsysteem maken dat kwalitatief hoogstaande dienstverlening nodig is. Naast veilingtransport voor kwekers verzorgt het bedrijf ook Retail leveringen voor tuincentra en winkelketens. Het behalen van het keurmerk is een bevestiging dat de door klanten vereiste kwaliteit geleverd wordt en goed geborgd is in een kwaliteitsmanagementsysteem. Voor André de Keijzer, operationeel manager bij Vermeer Transport, is de belangrijkste stap dat de bedrijfsprocessen en procedures nu zijn beschreven volgens de standaarden van het keurmerk. Dit vormt de basis voor de volgende stap, het optimaliseren van de processen.

Vermeer Transport Numansdorp B.V. is gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoer van sierteeltproducten. Door samenwerking met een vaste kring van collega vervoerders kan het bedrijf Benelux brede dekking bieden. Bovendien kunnen zeer korte doorlooptijden worden gerealiseerd.

 

Van de Scheur Logistiek behaalt het Keurmerk Transport & Logistiek

Van de Scheur Logistiek B.V. uit Vianen heeft het Keurmerk Transport & Logistiek behaald. Directeur Henk van de Scheur en projectcoördinator Brian Meijdam ontvingen het certificaat uit handen van Emile van der Weg van Transport en Logistiek Nederland. Henk van de Scheur: "De kracht van het keurmerktraject is dat we intensief en kritisch gingen kijken naar onze bedrijfsprocessen. Logistiek is een markt waarin veel veranderingen plaatsvinden. Deze veranderingen kunnen gevolgen hebben voor de processen van nu, maar ook de toekomstige processen. Dit hebben we als team opgepakt en verwerkt in onze visie, missie en doelstellingen. Vervolgens zijn wij er mee aan de slag gegaan, waarbij wij ons heel goed realiseren dat er nog veel stappen zullen volgen.

Van de Scheur Logistiek is gespecialiseerd in de service logistiek van onverpakte goederen, die voornamelijk volumineus, kwetsbaar of kostbaar zijn. De dienstverlening bestaat uit opslag, value added services, vervoer, plaatsingen en retour verwerking. Een bijzondere dienst is de logistiek rond promotieartikelen. In het warehouse worden alle nodige werkzaamheden voor promotieartikelen verricht; van het samenstellen van actiepakketten en het stickeren van goederen tot schoonmaken en repareren van goederen die terugkomen van een actie. Daarnaast vervoert Van de Scheur Logistiek B.V. goederen in de veilingmarkt, bezorgen ze goederen bij consumenten thuis en is men actief in de industriële transport. Zie www.vandescheurlogistiek.nl voor meer informatie over deze diensten.

Keurmerk Transport & Logistiek voor De Waal Transport Ewijk B.V.

Henny en Jolanda de Waal van De Waal Transport Ewijk B.V. hebben het Keurmerk Transport & Logistiek behaald. De ondernemers wilden graag op een onafhankelijke manier aantoonbaar maken dat het bedrijf goed is opgezet en dat de continuïteit gewaarborgd is. Voor hen is het behalen van het keurmerk een goede manier om dit te bereiken. Groot voordeel is dat de bedrijfsprocessen nu beter inzichtelijk zijn, waardoor de continuïteit van het bedrijf in principe persoonsonafhankelijk is. Het bedrijf van Henny en Jolanda De Waal is een echt familiebedrijf dat succesvol is door een combinatie van duidelijke keuzes, meegaan met de tijd en betrokken werknemers.

 

 

De Waal Transport Ewijk beschikt over nationale en internationale vervoersvergunningen en heeft zich gespecialiseerd in het vervoer met laadklep en meeneemheftruck, ook wel kooiaap genoemd. Hiermee kunnen goederen ook op zwaar terrein, zoals een bouwplaats, afgeleverd worden.

 

 

Keurmerk Transport & Logistiek voor Transportbedrijf Lesscher

Transportbedrijf Lesscher uit Deurningen heeft het keurmerk Transport & Logistiek met de specialisatie sierteeltvervoer behaald. Hiermee heeft het bedrijf laten zien te voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

 

 

Lesscher is een gezond familiebedrijf met een mooie en lange geschiedenis. Het bedrijf is gestart in 1870 met het vervoer van levend vee. Tegenwoordig ligt de nadruk op het vervoer van bloemen, planten en boomkwekerij producten, voor verschillende opdrachtgevers. Bovendien is Lesscher één van de dedicated vervoerders voor de Technische Unie. Dit betreft regionaal vervoer van installatieproducten voor de bouwsector.

 

 

De familie Lesscher huldigt het motto: No-nonsense, aanpakken en kop d’r veur. Met deze aanpak is het bedrijf gegroeid tot een succesvolle onderneming met 35 medewerkers. Voornaamste reden om te beginnen aan het keurmerktraject was het aantoonbaar maken van de geleverde kwaliteit.

 

 

Jos van Dongen Transport behaalt het Keurmerk Transport & Logistiek

Jos van Dongen Transport uit Rijen, gespecialiseerd in pallettransport, heeft het Keurmerk Transport & Logistiek ontvangen van TLN. Bovendien heeft het bedrijf het certificaat hygiënecode behaald. Het transportbedrijf, sinds 2011 eigendom van Bas van Wees en Josefien van Wees-Van Dongen, heeft 4 vrachtauto's en transporteert hoofdzakelijk gepalletiseerde goederen, variërend van stoelen voor bussen en treinen tot grondstoffen voor levensmiddelen. Dat laatste is de reden dat het bedrijf het keurmerk heeft uitgebreid met het certificaat hygiënecode voor transport, opslag en distributie van levensmiddelen. Aandacht voor hygiëne, de juiste behandeling van producten en controle hier op is een vast onderdeel van het dagelijks werk. Met deze aanpak laat Bas van Wees duidelijk zien dat het transportbedrijf een betrouwbare partner is voor opdrachtgevers.   

Keurmerk Transport & Logistiek voor Jagetra

Gerrit Pullen van Transportbedrijf Jagetra heeft het Keurmerk Transport & Logistiek voor ZZP-ers behaald. Hij kreeg het certificaat uitgereikt tijdens de landelijke KTO-dag van TLN. Jagetra Is een mooi voorbeeld van een hele professionele eenmanszaak met aanhoudend aandacht voor verbetering en vernieuwing. Dit kun je zien  aan het behalen van het  keurmerk, maar ook aan de  investering eerder dit jaar in  een nieuwe MAN euro 6 truck,  een vrachtauto die voldoet aan  de strengste emissienormen  van de EU. Bovendien is Gerrit  Pullen actief in de regionale  klankbordgroep Kleine  Transport Ondernemingen  (KTO) van TLN.

 

 

 

 

Keurmerk Transport & Logistiek Wouters Transport B.V. 

Logistiek dienstverlener Wouters Transport B.V. uit Rijen heeft het Keurmerk Transport & Logistiek behaald. Els en Geert Wouters ontvingen het certificaat uit handen van Emile van der Weg van TLN. 

Wouters Transport B.V. hecht veel waarde aan een positief imago in de markt. Daar hoort ook bij dat continue wordt gewerkt aan het verbeteren van de bedrijfsvoering en bewustwording van milieu, verkeersveiligheid en ondernemerschap. Het behalen van het keurmerk is voor het bedrijf een bevestiging van jarenlange goede bedrijfsvoering.
Een specifiek project dat is opgepakt is het invoeren van verbeterformulieren. Els Wouters vindt het een groot voordeel dat hiermee ontwikkelingen en verbetertrajecten beter gevolgd kunnen worden. De winst is tevredenheid, betrokkenheid, meer rust en een grote alertheid van het team Wouters. Dit op het gebied van relaties, personeel en omgeving. Met het verkregen inzicht kan beter besloten worden wat wel of niet past bij het bedrijf. Dit geeft de ondernemers vertrouwen, rust en grip. Wouters Transport B.V. is een veelzijdig bedrijf. Voor transportdiensten zijn ze gespecialiseerd in distributie- en geconditioneerd vervoer door heel Europa. Ook verzorgt Wouters Transport B.V. vervoer van maritieme containers voor im- en exportbedrijven en levert Wouters Transport B.V. VAL-diensten, zoals voorraadbeheer, ompakken en labelen.

Bernaards Transport B.V. behaalt het keurmerk

Bernaards Transport B.V. uit Halsteren heeft onlangs het Keurmerk Transport & Logistiek behaald. Hiermee heeft Bernaards Transport B.V. laten zien dat het bedrijf voldoet aan hoge kwaliteitseisen voor onder meer bedrijfsvoering en interne processen. Algemeen directeur Peter Bernaards ontving het certificaat uit handen van Paul Wassing van Transport en Logistiek Nederland.
De kernactiviteiten van Bernaards Transport B.V. zijn Benelux-distributie, compleetlading (FTL) en deellading (FTL) in West Europa en groupage tussen Nederland en Frankrijk. Al het overige transport wordt door Bernaards Freight Management georganiseerd in samenwerking met betrouwbare collega's en inzet van andere modaliteiten. Het warehouse is ingericht als douane entrepot type C.
Certificaten en diploma's zijn volgens Bernaards mooi om aan de buitenwereld te laten zien dat je serieus bezig bent. Veel belangrijker is het echter dat je met het vastleggen van processen en procedures duidelijkheid verschaft richting de organisatie en de partijen waarmee zaken gedaan wordt.
Naast het in 2007 verleende predicaat "Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier" bezit Bernaards Transport B.V. de certificaten AEO, HACCP en heeft het een Lean&Green award. Verder is het een erkend leer- en opleidingsbedrijf voor rijdend, technisch en administratief personeel.
 

Keurmerk Transport & Logistiek voor Koeltransport Aalsmeer

Transportbedrijf Koeltransport Aalsmeer (KTA) heeft onlangs het Keurmerk Transport & Logistiek behaald, met de specialisatie Sierteeltvervoer. Het bedrijf heeft laten zien dat het voldoet aan een serie hoge kwaliteitseisen voor bedrijfsvoering en interne processen. Het keurmerk werd door Emile van der Weg overhandigd aan John Voorend en David Mulder, respectievelijk directeur en manager van KTA. Koeltransport Aalsmeer is een jong, dynamisch en enthousiast bedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in transport en logistiek van bloemen en planten.Geografisch richt KTA zich met name op de Duitse en Oost-Europese retail ketens en verzorgt daarin de kortste weg van de kweker naar de eindbestemming. De belangrijkste klanten zijn actief in de sierteeltsector. KTA heeft een vestiging in Aalsmeer en een in Bemmel. Om de instroom van nieuwe mensen in de transportsector te ondersteunen is KTA een erkend leer- en opleidingsbedrijf voor rijdend en administratief personeel.

  

 

Duijst Transport Soest B.V. ontvangt het Keurmerk Transport & Logistiek

Klaas Duijst en Marjanne Duijst hebben het Keurmerk Transport & Logistiek, met specialisatie Distributievervoer, van TLN ontvangen. Hiermee wordt aangetoond dat Duijst Transport in Soest voldoet aan een serie hoge kwaliteitseisen voor onder meer de bedrijfsvoering en interne processen.

Duijst Transport Soest bestaat bijna 100 jaar, waarvan ruim 35 jaar als specialist in distributie van slaapkamerinterieurs en meubels. Kernactiviteit is de distributie van goederen van fabrikant naar detaillist (B2B). Er ontstaat vraag bij detaillisten om ook leveringen aan de consument over te nemen (B2C). Duijst Transport ziet hierin een kans om haar dienstenpakket uit te breiden en zo de detaillisten een zorg uit handen te nemen (Value Added Logistics).

 

 

 

Heinis Logistics uit Zwanenburg behaalt het Keurmerk Transport & Logistiek

Maaike Heinis en Corry Klokkers, verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg van Heinis Logistics, hebben met glans het Keurmerk Transport & Logistiek gehaald voor beide transportbedrijf die onder de holding vallen, te weten Heinis Logistics B.V.Transport en Europe Runnen B.V. koeriersbedrijf.

Heinis Logistics heeft 33 vrachtauto's. Zij bieden nationaal en internationaal - geconditioneerd - vervoer. Van Groupage tot sneltransport, van stadsdistributie tot levensmiddelenvervoer, of het nu gaat om zendingen van vijf, of van vijfentwintigduizend kilo. Het bedrijf heeft al eerder het HACCP certificaat gehaald, een keurmerk dat gericht is op het veilig vervoeren van levensmiddelen. In combinatie met het Keurmerk Transport & Logistiek heeft Heinis nu een goed overzicht van alle processen in het bedrijf.

De ontstaansgeschiedenis van Heinis Logistics is bijzonder. Directeur Wim Heinis heeft het bedrijf in 2007 overgenomen van Jaap van Staaveren die op zijn beurt destijds vergunningen had gekocht van het transportbedrijf van de vader van Wim Heinis.

 
Keurmerk Transport & Logistiek voor Wisgerhof Transport

Eigenaar Peter Wisgerhof van Wisgerhof Transport uit Tienhoven heeft het Keurmerk Transport & Logistiek voor ZZP-ers behaald.

Het transportbedrijf is gespecialiseerd in het vervoer van containers. Primair in een straal van 500 km rond Rotterdam, maar vervoer in heel Europa is mogelijk.

Peter Wisgerhof over het keurmerk: "Het Keurmerk Transport & Logistiek heeft het inzicht vergroot in mijn organisatie. Voor mij is het ook een bevestiging dat mijn bedrijfsvoering op orde is. Ik had de processen naar mijn eigen idee gevormd, en die bleken goed aan te sluiten bij het Keurmerk. Een ander gevolg is dat ik van opdrachtgever veranderd ben. Dat kwam door de workshop klantanalyse. Uiteindelijk viel het me best mee hoeveel tijd ik ermee kwijt was. Omdat de bedrijfsvoering al goed op orde was hoefde ik daar bijna niets in te veranderen."

 

Italië specialist Gert van Garderen behaalt Keurmerk Transport & Logistiek

Gert van Garderen, eigenaar van G.J. van Garderen Transport uit Giessen-Oudekerk heeft het keurmerk voor ZZP-ers ontvangen van Transport en Logistiek Nederland.
G.J. van Garderen Transport is internationaal actief in het transport van stukgoed met 1 eenheid, met focus op Italië. Gert van Garderen heeft 22 jaar in loondienst gereden en is nu eigen rijder geworden. Met het keurmerk wil Van Garderen laten zien dat het bedrijf zijn zaakjes goed voor elkaar heeft en serieus omgaat met klanten en bedrijfsvoering. De belangrijkste winstpunten van het keurmerk zijn een beter beeld van bedrijf, bedrijfsprocessen en klanten. Met name de inzichten in klantenwensen hebben tot vernieuwing in het bedrijf geleid.

Keurmerk Transport & Logistiek voor C.M.R. Internationaal Transport

Eigenaar Rico van Duivenvoorde van C.M.R. Internationaal Transport uit Heemskerk heeft het Keurmerk Transport & Logistiek voor ZZP-ers ontvangen tijdens de landelijke KTO-dag van TLN.
Rico van Duivenvoorde is een nuchtere Noord-Hollandse ondernemer. Als eenmanszaak in het transport over de weg, richt hij zich op staal en stukgoed, en op hout, papier en producten uit de Retail industrie. Geografisch concentreert C.M.R. Internationaal transport zich op de Benelux. Hier bereikt het transportbedrijf een optimale combinatie van klantgerichtheid, klantenmix en een hoge beladingsgraad tegen een fatsoenlijke marge. C.M.R. Internationaal Transport.

 

Keurmerk Transport & Logistiek voor M. van Schoonhoven Transport B.V.

M. van Schoonhoven Transport B.V. uit Veenendaal heeft het Keurmerk Transport & Logistiek met de specialisatie Afvalstoffenvervoer ontvangen uit handen van Rob Span van TLN. Door het behalen van het keurmerk heeft het bedrijf laten zien dat het voldoet aan hoge kwaliteitseisen met betrekking tot bedrijfsvoering en interne processen.

Marco van Schoonhoven heeft het bedrijf eigenhandig uitgebouwd van een eenmanszaak tot een bloeiende onderneming, gespecialiseerd in afvalmanagement. Van Schoonhoven biedt oplossingen in de fabriek, maar ook op bouw- of andere locaties. Daarbij hoort ook het leveren van verpakkingen voor specifieke afvalstromen, denk aan staalgrid, gipsafval, puin of chemisch afval. Van Schoonhoven biedt advies over afval logistieke zaken zoals op- en overslag, transport en opslag.

Het keurmerk ziet Marco van Schoonhoven als middel om te laten zien dat hij een goed bedrijf heeft. Bovendien heeft het keurmerktraject meer duidelijkheid en structuur in de onderneming gebracht. Het behalen van het Keurmerk Transport & Logistiek laat dan ook zien dat het bedrijf zich constant ontwikkelt. Dat is ook de kracht van de onderneming.

 

Transportbedrijf Zwier Veldhoven ontvangt het Keurmerk en ISO-certificaat

Directeur George Praas en transportmanager John Dijkslag van Transportbedrijf Zwier Veldhoen uit Deventer hebben het Keurmerk Transport & Logistiek met specialisatie Distributievervoer ontvangen. Het keurmerk is namens TLN uitgereikt door Albert Kort. Met het keurmerk wordt aangetoond dat transportbedrijf Zwier Veldhoen voldoet aan de hoge kwaliteitseisen voor onder meer bedrijfsvoering en interne processen. Bovendien heeft het bedrijf gelijktijdig het Keurmerk Transport & Logistiek en het ISO-9001 traject succesvol afgerond.

Transportbedrijf Zwier Veldhoen is sinds 1870 een allround logistiek dienstverlener in Deventer, die de fijnmazige distributie van pakket- en palletzendingen verzorgt binnen de Benelux, onder andere via het TransMission-netwerk. Voor de rest van Europa werkt het bedrijf samen met zorgvuldig geselecteerde partners en netwerken. Bovendien verleent het bedrijf ook value added services, zoals voorraadbeheer, orderpicking en retourlogistiek.

 

Nover Logistics ontvangt het Keurmerk Transport & Logistiek

Directeur Rogier Nolten en manager Kwaliteit Kom van der Zwan van Nover Logistics hebben op 10 juli 2014 het Keurmerk Transport & Logistiek met specialisatie Sierteeltvervoer uit handen van TLN ontvangen. Hiermee wordt aangetoond dat Nover Logistics uit Honselersdijk voldoet aan een serie hoge kwaliteitseisen voor onder meer bedrijfsvoering en interne processen.

 

Nover Logistics is een transporteur, gespecialiseerd in het collectief vervoer van sierteeltproducten. De kernwaarden die bij Nover Logistics gelden zijn service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Ook op gebied van duurzaamheid is Nover Logistics koploper. Verschillende certificaten en de inzet van L&G trucks dragen hieraan bij. Het Keurmerk Transport & Logistiek is voor Nover Logistics de bevestiging dat zowel de kwaliteit binnen de organisatie als extern richting de klanten is geborgd.

 

Keurmerk voor J&M Logistics B.V.

Ruim tien jaar geleden zijn J(eroen) en M(ichel) gestart met transport en logistieke diensten. Een jaarlijkse groei van 10 à 20% zorgde voor een forse uitbreiding van het aantal medewerkers, materieel en opslagruimte.

Voor de start van J&M Logistics werd gekeken naar de mogelijkheden die de branche bood voor een startende onderneming. Er werd gekozen voor sneldiensten en het vervoer onder ADR regime. Een uitgebreid netwerk heeft ons geholpen bij de werving van klanten. ADR vervoer bleek een schot in de roos. Met name de combinatie van sneldiensten en het vervoer van medische gassen was debet aan de snelle groei. Om een goed evenwicht tussen de verschillende vervoersstromen te bewerkstelligen werden met succes langjarige contracten afgesloten voor de bevoorrading van retailers in België en Nederland. De verhuizing naar een groter pand sloot hierbij goed aan. Hierdoor konden de logistieke diensten worden uitgebreid met tijdelijke en semipermanente opslag. De snelle groei maakte noodzakelijk dat alle onderdelen van de organisatie beter moesten worden gestructureerd. Het aanbod van Transport en Logistiek Nederland om deel te nemen aan activiteiten die uiteindelijk leiden tot het Keurmerk werd daarom met beide handen aangegrepen. Gedurende de eerste maanden werd pas echt duidelijk dat er veel werk moest worden verzet. de organisatie moest in al zijn facetten in kaart worden gebracht. Hierbij werden wij uitstekende begeleid door Huub Grubben, een medewerker van TLN die op cruciale momenten in het proces de spiegel voorhield en zodoende de voortgang veilig stelde.
Uiteindelijk hebben we de eind-audit met goed gevolg doorstaan en zijn nu de trotse bezitter van het Keurmerk. Het echte werk gaat nu beginnen. Alles geformaliseerd is en de doelen die gesteld zijn moeten worden bij gehouden en kritisch periodiek geëvalueerd. Over een jaar weten we wat het keurmerk voor onze organisatie betekent. 

Van Es Logistics ontvangt het keurmerk voor hoge kwaliteit

Van Es Logistics uit Aalsmeer heeft het Keurmerk Transport & Logistiek uit handen van TLN ontvangen. Van Es Logistics laat hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor ondermeer de bedrijfsvoering en interne processen.

Van Es Logistics is actief in het sierteeltvervoer en beschikt over een eigen vestiging op veilingcentrum Aalsmeer. Van Es Logistics is onderdeel van de cooperatie Greenport Logistics met zeven andere logistieke dienstverleners, waaronder ook De Winter Logistics. De sierteeltvervoerder is mede hierdoor ook werkzaam op andere veilcentra, namelijk Naaldwijk, Aalsmeer, Rijnsburg, Bleiswijk en Venlo/Herongen. Recent heeft het bedrijf een strenge audit ondergaan om te kijken of aan de voorwaarden voor het keurmerk wordt voldaan. Met de deelname aan het Keurmerk Transport & Logistiek wil Van Es Logistics zich zichtbaar in de markt profileren als een partij die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Van Es Logistics heeft het Keurmerk Transport & Logistiek met de specialisatie Sierteeltvervoer ontvangen. De specialisatie staat daarbij garant voor de vakkennis en inzet van het juiste materieel.

Volgens Bas Ruiterman - coordinator Kwaliteit binnen Van Es Logistics - laat het Keurmerk Transport & Logistiek zien dat de logistieke dienstverlener een betrouwbare partner is voor opdrachtgevers en dat maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus genomen wordt. "We leiden ons bedrijf met respect voor mens, natuur en maatschappij. Dat straalt weer positief af op ons imago". Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt namelijk kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer de bedrijfsvoering, interne processen, communicatie, duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. TLN spreekt daarom ook van vernieuwend ondernemen. Houders van het keurmerk maken structureel werk van thema's als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap en continuiteit.

De voordelen van het keurmerk sluiten naadloos aan bij de kernwaarden binnen Van Es Logistics: Samen, Dienend en Betrouwbaar, aldus de coordinator Kwaliteit binnen de organisatie.

 

Keurmerk voor Ter Riele Transporten VOF uit Wilp / Bemmel

Ter Riele Transporten VOF die werkt onder de namen B. ter Riele Transporten VOF, Sannatrans en Dirk Booy heeft het Keurmerk Transport & Logistiek uit handen van Transport en Logistiek Nederland ontvangen. Met het behalen van het keurmerk is Ter Riele een weg ingeslagen van verdere professionalisering.

 

Ter Riele Transporten VOF is van oorsprong een veevervoerder. Door overnames is de vervoerder inmiddels uitgegroeid tot allround logistiek dienstverlener die zich richt op vervoer van sierteelt, geconditioneerd vervoer, veevervoer, verhuizingen en vervoer van gevaarlijke stoffen. Haar klanten worden bediend vanuit de twee locaties in Wilp en in Bemmel (SannaTrans). Om de bedrijfsvoering te kunnen moderniseren en betere arbeidsomstandigheden te creeren voor de medewerkers, wil de Gelderse ondernemer een nieuwe bedrijfsruimte gaan bouwen.

 

Voor Ter Riele Transporten VOF is het keurmerk een belangrijke ondersteuning om het profiel van het bedrijf verder te versterken. Klantgerichtheid en kwaliteit zit in de genen. Niet alleen richt het bedrijf zich op maatwerk voor kwaliteit en MVO. Zuinig rijden, terugdringen van CO2 uitstoot en kwaliteit van personeel zijn elementen die een centrale plek hebben in de bedrijfsvoering. Ter Riele Transporten is een leerwerkbedrijf waar jongeren reeds in een vroeg stadium kennis kunnen maken met de sector Transport en Logistiek en cultuur van het bedrijf.

 

Berser Transport uit Rotterdam ontvangt Keurmerk Transport & Logistiek

Berser Transport uit Rotterdam heeft uit handen van Transport en Logistiek Nederland het Keurmerk Transport & Logistiek ontvangen. De Zuidhollandse vervoerder laat hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor onder meer de bedrijfsvoering en de interne processen.

Berser Shipping Holland B.V. werd in 1979 opgericht. Binnen zeer korte tijd manifesteerde Berser Shipping Holland B.V. zich als logistiek partner en dienstverlener door activiteiten zoals opslag, overslag en transport overzee. Berser Transport B.V. werd in Rotterdam opgericht om zodoende met eigen materieel de service met het transport in Europa en overzee te versterken.Sindsdien heeft het familiebedrijf een netwerk van partners in Europa, het Verre Oosten en de Verenigde Staten. De Berser groep is in 35 jaren uitgegroeid tot een logistiek dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Berser ontzorgt de klant. Onderhet motto öne stop shopping voor het MKB", kan de klant zijn logistieke proces volledig uit handen geven aan Berser. Het keurmerk werd overhandigd aan directeur Remko Marks.

 

Keurmerk voor Lauwen Transporten Etten-Leur

Lauwen Transport B.V. uit Etten Leur heeft het Keurmerk Transport & Logistiek uit hand van TLN ontvangen. Lauwen Transport B.V. laat hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor ondermeer de bedrijfsvoering en interne processen. Met het behalen van het keurmerk is Lauwen Transport een weg ingeslagen van verdere professionalisering.

 

Lauwen transport is in 1989 opgericht en is momenteel een modern transportbedrijf met 14 trekkende eenheden en een ecocombi (LZV). Sinds vele jaren verzorgt Lauwen Transport het vervoer van zowel complete als deelzendingen van Zuid-West Nederland naar de regio Parijs. Tevens zijn zij ook actief in het containertransport. Er wordt een breed scala aan producten vervoerd waarvoor specifiek transportmaterieel ter beschikking staat. Met de deelname aan het keurmerk wil Lauwen zich zichtbaar in de markt profileren als een partij die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

 

BVB Logisticss uit De Lier ontvangt het Keurmerk Transport & Logistiek

BVB Logistics uit De Lier heeft uit handen van Transport en Logistiek Nederland het Keurmerk Transport & Logistiek ontvangen. De Zuid Hollandse vervoerder laat hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor onder meer de bedrijfsvoering en de interne processen.

Het keurmerk werd overhandigd aan de directeur Dirk en Jaap Vreeken. BVB Logistics is een logistiek dienstverlener die gespecialiseerd is in het transport van bulkvrachten en het vervoeren en kiepen van 20ft, 30ft, 40ft en 45ft zeecontainers. Met 40 eigen vrachtauto's en een team van 50 vaste medewerkers vervoeren ze dagelijks vrachten door heel Europa. Voor BVB Logistics is logistiek topsport. Want kwaliteit valt of staat bij de inzet, coaching en opleiding van de medewerkers. (www.bvblogistics.nl)

 

Koeltrans Angeren B.V. ontvangt het Keurmerk Transport & Logistiek

Transportondernemer Koeltrans Angeren B.V. heeft uit handen van Transport en Logistiek Nederland het Keurmerk Transport & Logistiek ontvangen. De Gelderse vervoer laat hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor onder meer de bedrijfsvoering en de interne processen.

Het keurmerk werd overhandigd aan eigenaren Linda Kuipers en Gunther Maters. Koeltrans is een jong, enthousiast familiebedrijf met circa 40 werknemers dat zich heeft toegelegd op geconditioneerd vervoer. Dagelijks levert de onderneming met 20 vrachtauto's onder andere groenten, fruit, diepvriesproducten, bloemen en planten bij opdrachtgevers in Duitsland en Frankrijk. Voor Koeltrans staan flexibiliteit en continuiteit centraal. Harde werkers, die het net iets beter willen doen dan de concurrentie. Dat betekent ook dat wet- en regelgeving zeer striks worden nageleefd. Vanuit dit oogpunt is het bedrijf met hulp van TLN sinds kort ook gecertificeerd met de hygienecode voor transport, opslag en distributie van levensmiddelen (HACCP-code).

 

 

 

 

 

 

NE Distriservice te Nunspeet ontvangt Keurmerk Transport & Logistiek

NE Distriservice te Nunspeet heeft uit handen van TLN het Keurmerk Transport & Logistiek ontvangen. De vervoerder laat hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor onder meer bedrijfsvoering en de interne processen.
Het keurmerk werd overhandigd aan directeur Herman Bult. Transportbedrijf NE Distriservice heeft zich toegelegd op de distributie van raamdecoratie binnen de Benelux. Dagelijks levert de onderneming met 40 vrachtauto's meer dan 10.000 pakkettenaf bij woninginrichters, woonwarenhuizen en bouwmarkten. Hierbij ligt de focus op het leveren van

Het keurmerk borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer de bedrijfsvoering, de interne processen, de communicatie, de duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het keurmerk maken structureel werk van thema's als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuiteit en imago.

toegevoegde waarde door een onbezorgd logistiek proces, dat volledig naar wens kan worden ingevuld.

Pax Dedicated Transport uit Zwolle ontvangt het Keurmerk Transport & Logistiek

Pax Dedicated Transport uit Zwolle heeft uit handen van TLN het Keurmerk Transport & Logistiek ontvangen. De vervoerder laat hiermee zien te voldoen aan