Keurmerkhouders aan het woord

Het Keurmerk Transport & Logistiek is hét keurmerk voor het goederenvervoer over de weg. Een groot aantal transportondernemingen beschikt al vol trots en tevredenheid over het keurmerk. Hier leest u enkele ervaringen van transportondernemers die het keurmerk hebben behaald.

E.H.J. Luijten

I & L Logistiek

Het Keurmerk Transport en Logistiek Nederland is voor ons vooral een bevestiging van de kwaliteit die in ons bedrijf aanwezig is. Voor ons was dat al vanzelfsprekend maar nu wordt dat ook echt erkend.

E.H.J. Luijten
Vernieuwend ondernemen

Voor een specialistische logistieke dienstverlener zoals wij is het fijn om te zien dat de hoge kwaliteit die je al jaren nastreeft ook gevalideerd wordt. Niet veel bedrijven beschikken over het Keurmerk waardoor dit een mooie manier om je van de concurrentie te onderscheiden. Bovendien accepteren potentiële opdrachtgevers veel sneller een normaal tarief, als je laat zien dat je het TLN Keurmerk hebt.

Door de combinatie van het Keurmerk en het betrekken van ons nieuwe bedrijfspand, gebouwd op het hoogtepunt van de crisis, zijn we nu in staat om ook grotere prospects binnen te halen.

"

Opdrachtgevers maken specifiek de keuze voor ons en accepteren eerder een normaal tarief."