Keurmerkhouders aan het woord

Het Keurmerk Transport & Logistiek is hét keurmerk voor het goederenvervoer over de weg. Een groot aantal transportondernemingen beschikt al vol trots en tevredenheid over het keurmerk. Hier leest u enkele ervaringen van transportondernemers die het keurmerk hebben behaald.

F. Claassen

Expeditie- en Transportbedrijf F. Claassen B.V.

Wij hebben het TLN Keurmerk inmiddels drie jaar. Tot volle tevredenheid, mag ik wel zeggen. Voor ons kent het Keurmerk twee grote voordelen.

F. Claassen
Vernieuwend ondernemen

De eerste heeft te maken met het optimaliseren van onze interne processen. Deze hebben we juist vanwege het Keurmerk goed tegen het licht gehouden, zodat we alles goed op elkaar konden laten aansluiten. Door consequent gebruik te maken van controlemomenten kunnen we onze bedrijfsprocessen nu met zo min mogelijk fouten uitvoeren. En daar gaat het uiteindelijk om: kwaliteit leveren aan onze klanten.

Het tweede voordeel van het Keurmerk is het onderscheid dat het ons geeft ten opzichte van onze concurrentie. Je merkt dat opdrachtgevers zo'n keurmerk op prijs stellen. Wij zullen het Keurmerk dus zeker verlengen.

"

Consequent kwaliteit leveren aan onze klanten. Dáár gaat het om."