Begeleiding

Doe de Quickscan

Gerichte ondersteuning bij het behalen van het keurmerk

Het voorbereiden van de certificering voor het Keurmerk Transport & Logistiek vergt zo’n zes tot twaalf maanden intensieve aandacht. Het opzetten van een managementsysteem zoals het Keurmerk Transport & Logistiek vergt, komt doorgaans bovenop de gebruikelijke werkzaamheden.

Veel ondernemers hebben in de praktijk baat bij gerichte ondersteuning. Transport en Logistiek Nederland biedt ondernemers met belangstelling voor het keurmerk en specialisaties begeleiding die varieert van informatiebijeenkomsten en workshops tot individuele ondersteuning.

Begeleiding door een stagiair met hulp van TLN Consultancy
Bedrijven kunnen ervoor kiezen om de voorbereidingen op de certificering in het bedrijf te laten ondersteunen door een stagiair die zij zelf contracteren. Ook kunnen ze vanaf september 2012 gebruik maken van een stagiair die zij via de stagecoördinatie van VTL kunnen inzetten. In alle gevallen wordt de betreffende stagiair op afstand door TLN Consultancy begeleid.

Begeleiding door een TLN Consultant
In dit geval wordt het te certificeren bedrijf rechtstreeks begeleid door een deskundige adviseur van TLN Consultancy, die vanuit kennis en ervaring slagvaardig bij de invoering van de vereiste procedures kan ondersteunen.

Telefonische begeleiding bij de certificering
Ondernemers die zelf goed op de hoogte zijn van wat er nodig is voor de certificering, kunnen voor telefonische begeleiding kiezen.